Actors: David Gere

David Gere 1108733
Jméno:David Gere
Datum narození:1975-02-15
Místo narození:Cromwell, Connecticut, USA
Výška:1.78 m
IMDb ID:nm1020877

David James Gere vyrůstal v malém městečku Cromwell ve státě CT. Když byl velmi mladý, jeho matka a sestra tragicky zahynuly při záhadné nehodě, při níž se utopily. Jeho otec James, pedagog, se později oženil s Veronicou Gereovou, která ho vychovala. Gere byl vynikajícím studentem, v roce 1997 absolvoval Providence College na Rhode Islandu, kde získal bakalářský titul z politických věd a vedlejší titul z filmových studií. David se brzy začal věnovat modelingu a práci na obou stranách kamery ve filmech a reklamách. I přes evropskou tiskovou kampaň pro GUESS Jeans (1997) Davida více inspirovalo herectví a filmová tvorba. Brzy začal natáčet krátké filmy, dokumenty a videoklipy (MTV2), které byly kritikou dobře přijaty. Navázal vztah s nově vznikajícími režiséry z Rhode Islandu, Michaelem Correntem a Peterem Farrellym, a poprvé se herecky prosadil ve filmu Outside Providence (1999), který Peter a jeho bratr Bobby Farrelly produkovali a Corrente režíroval. V roce 2006 se David objevil ve filmu Rocky Balboa, který označuje za významný zlom, protože ho režíroval jeho hrdina z dětství Sylvester Stallone. V roce 2007 se David objevil v populárním seriálu Gossip Girl stanice CW Network jako Frank Meltzer. David je také zkušený kaskadér, který předváděl kaskadérské kousky ve filmu Temný rytíř (2008) jako jeden z Baneových žoldáků. Po úzké spolupráci s legendou profesionálního wrestlingu Tommym Dreamerem při natáčení hororu Armáda prokletých (2013) David zahájil kariéru ve squared circle. Pod Dreamerovým vedením začal Gere vystupovat jako zlotřilý manažer heelů DG Haven. Tato postava má kultovní úroveň a je zavedená ve velkých promotérských společnostech po celé Severní Americe. David v současné době pokračuje ve své herecké kariéře a je producentským partnerem několika významných produkčních společností včetně Verdi Productions a Woodhaven Media. V roce 2018 Gere založil svou novou produkční společnost Shadow Vale Productions. David Gere žije v Connecticutu, kde vlastní několik nočních podniků. David Gere je také zdatným abstraktním malířem, jeho díla se objevila v různých filmech a jeho práce si objednávají slavní kolegové. David se velmi věnuje charitativním účelům pro děti, od organizace The United Way až po místní organizace, včetně vlastního programu pro mentory mládeže. Své zaměření na pomoc mladým lidem, stejně jako svůj zápal a touhu tvořit, často připisuje těžké ztrátě, kterou zažil jako chlapec.

  • David je majitelem známé umělecké galerie a salonu The Shadow Room v Connecticutu. Je to centrum pro celebrity, umělce, hudebníky, spisovatele, herce a filmaře. Natáčel se zde Davidem produkovaný film "Hard Luck" s "Diamondem" Dallasem Pagem a Darrylem McDanielsem v hlavních rolích. V roce 2012 se zde natáčela klubová scéna z antologického seriálu Chiller Channel "Mrazivé vize: Pět smyslů strachu". Hudebník a rapper Drake navštěvoval toto místo často. V jednu dobu vlastnil David v Connecticutu celkem čtyři kluby a restaurace.
  • Jorkšírka Davida Gerea, Arlow Wayne, se objevila ve filmu 'Pozůstalí po Stevu Nilesovi'.
  • Postavu 'strážníka Gerea' ve filmu '17 a život: Jared Cohn, scénárista a režisér filmu, pojmenoval postavu Davida Gerea. David byl do role obsazen, ale kvůli termínovaným konfliktům se nemohl dostavit na natáčení do Los Angeles, kde se film natáčel. V roli nakonec skončil herec Joss Deacon a jméno postavy zůstalo stejné.
  • David v roce 1996 podepsal smlouvu s Next Model Management NYC. V té době se objevil na propagačních fotografiích značky Guess Jeans, než se začal věnovat herectví. David se vrátil k tištěnému modelingu v nedávné kampani na pánské produkty "Poznejte Mitche".
  • David Gere je velmi dobrým přítelem herce Poocha Halla, vousáče známého ze seriálů "Hra" a "Ray Donovan". Seznámili se na konci 90. let při natáčení filmu 'Outside Providence'. V roce 2022 David produkoval thriller 'Dlouhá noc', film Tubi Originals, a obsadil Poocha do hlavní role.
  • David produkoval sedm celovečerních filmů ve svém rodném městě Cromwell v Kalifornii. Blueline (2015) The Getter (2016) Pitching Tents (2016) Blood Circus (2017) Drowning In Secrets (2022) Junkyard Dogs (2022) a Long Night (2023).
  • David vystupuje jako heel pro wrestlingový manažer 'DG Haven' v různých promo akcích po celé Severní Americe.
  • David Gere je úzce spjat s hercem a hollywoodským insiderem Chuckem Zitem. Společně se podíleli na několika projektech včetně Krvavého cirkusu (2017), Černého probuzení (2018), Čest mezi muži (2018) a Trezor (2019). Gere a Zito se také podílejí na každoroční charitativní automobilové přehlídce v Davidově rodném městě Cromwell v Kalifornii.
  • David Gere založil produkční společnost známou jako Shadow Films, nyní známou jako Shadow Vale Productions. Kromě toho je producentským partnerem ve společnostech Verdi Productions a Woodhaven Media. David dříve produkoval pro společnosti The Switzer Entertainment Group a Synthetic Cinema International.
Film
Warning: Undefined variable $orderby in /home/html/apokalypsa.net/public_html/wp-content/themes/apokalypsa/parts/actor-list-articles.php on line 5
Datum vydání
Warning: Undefined variable $orderby in /home/html/apokalypsa.net/public_html/wp-content/themes/apokalypsa/parts/actor-list-articles.php on line 6
Hodnocení
Warning: Undefined variable $orderby in /home/html/apokalypsa.net/public_html/wp-content/themes/apokalypsa/parts/actor-list-articles.php on line 7
Johnny & Clyde 2023 40%