Actors: Natalie Alyn Lind

Natalie Alyn Lind 211484
Jméno:Natalie Alyn Lind
Datum narození:2000-06-21
Místo narození:Los Angeles, California, USA
Výška:1.65 m
IMDb ID:nm2480636

Natalie Alyn Lind (narozena 21. června 2000) je americká herečka. Je známá především díky roli Dany Caldwellové v seriálu The Goldbergs a roli Silver St. Cloudové v seriálu Gotham.

  • Její mladší sestra Emily Alyn Lindová se proslavila rolí Emmy v seriálu All My Children (1970) a ztvárněním mladé Amandy Clarkeové v seriálu Pomsta (2011) na stanici ABC. Emily a Natalie Lindovy vyrůstaly také s další mladší sestrou, Alyvií Alyn Lindovou.
  • Její prostřední jméno "Alyn" je zároveň prostředním jménem jejích sester a prostředním jménem jejich matky. Pochází ze jména jejího otce "Allen", který je prodejcem bot Nunn Bush (2005).
  • Žije v Calabasas v Kalifornii.
  • Je švédského, německého, anglického, irského, francouzsko-kanadského, skotsko-irského/severoirského a vzdáleně velšského původu.
Příjmení je švédského, německého, anglického, irského, francouzsko-kanadského, skotsko-irského/severoirského a vzdáleně velšského původu.
Film
Warning: Undefined variable $orderby in /home/html/apokalypsa.net/public_html/wp-content/themes/apokalypsa/parts/actor-list-articles.php on line 5
Datum vydání
Warning: Undefined variable $orderby in /home/html/apokalypsa.net/public_html/wp-content/themes/apokalypsa/parts/actor-list-articles.php on line 6
Hodnocení
Warning: Undefined variable $orderby in /home/html/apokalypsa.net/public_html/wp-content/themes/apokalypsa/parts/actor-list-articles.php on line 7
Pet Sematary: Bloodlines 2023 58%